Siirry pääsisältöön

Tule meille töihin!

Yhdistyksemme hakee järjestötyön asiantuntijaa elokuussa 2024 alkavaan työsuhteeseen!
Viiden ihmisen kädet ovat laitettuna päällekkäin pinoksi. Kädet ovat vaalealla puualustalla.

Järjestötyön asiantuntija, Fysioterapia-alan Näkövammaiset ry, Helsinki

Fysioterapia-alan Näkövammaiset ry on valtakunnallinen yhdistys, joka toimii fysioterapia-alalla työskentelevien näkövammaisten etujärjestönä. Yhdistys toimii asiantuntijana fysioterapia-alaa koskevissa kysymyksissä sekä tuottaa alalla työskentelevien näkövammaisten tarvitsemia palveluja heidän toimintaedellytystensä ja yhteiskunnallisen tasa-arvon parantamiseksi.

Visus-hanke on valtakunnallinen näkövammaisten terveyden edistämisen hanke. Hankkeen tavoitteena on parantaa terveyttä, hyvinvointia ja elämänlaatua henkilöillä, joilla näön heikentyminen vaikuttaa arkeen ja toimintakykyyn. Hanke on mukana näkövammaiskentän tapahtumissa, tekee etsivää näkövammaistyötä ja tuottaa tuoreimpiin tutkimuksiin perustuvaa terveyteen liittyvää tietoa.

Haemme yhdistykseemme

JÄRJESTÖTYÖN ASIANTUNTIJAA

Järjestötyön asiantuntijan työhön kuuluu mm. jäsenlehden ja terveysaiheisten julkaisujen kirjoittaminen, some-viestintä, kotisivujen ylläpito, vierailut ja edustaminen hankkeen tapahtumissa sekä hallinnollisia tehtäviä. Työntekijän työaika jakautuu 50 % yhdistykselle ja 50 % hankkeelle.

Järjestötyön asiantuntija vastaa koulutusten suunnittelusta ja järjestelyistä sekä toimii avustajana koulutuksissa ja muissa tapahtumissa. Tehtäviin kuuluu myös koulutusmateriaalien muokkaaminen näkövammaisille sopivaan muotoon, sekä ammatillisen materiaalin etsiminen ja välittäminen. Työhön kuuluu satunnaisesti viikonlopputöitä.

Edellytämme hakijalta terveyden- ja hyvinvointialan koulutusta tai terveyden ja hyvinvoinnin osa-alueiden vahvaa tuntemusta sekä sujuvaa suomen kielen suullista ja kirjallista ilmaisua. Lisäksi toivomme ICT-osaamista, oma-aloitteisuutta ja organisointikykyä sekä kiinnostusta näkövammaistyöhön. Kokemus järjestötoiminnasta katsotaan eduksi.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo sähköpostilla, mieluiten pdf-tiedostona osoitteeseen toimisto@fanry.fi. Haku päättyy 10.6.2024 klo 9.00.

Hakijoihin otetaan yhteyttä heti, kun olemme vastaanottaneet hakemukset.

Tiedusteluihin vastaan puhelimitse

  • ti 28.5. klo 9–11 ja
  • to 30.5. klo 15–17 ja
  • ti 4.6. klo 9–11.

Sähköposteihin vastaan joustavasti.
puheenjohtaja Georg Schleifer puh. 0400 583 440 ja sähköposti georg.rainet@gmail.com

Palkkaus: Sosiaalialan järjestöjen TES, vaativuusluokka 4
Työkokemus: 1-5 vuotta
Työaika: Kokopäivätyö
Työn kesto: vuoden 2024 loppuun saakka, mahdollisesti myös pidempään
Työ alkaa: elokuussa 2024 sopimuksen mukaan
www-osoite: www.fanry.fi