Liity jäseneksi

Koulutetut hierojat, kuntohoitajat ja fysioterapeutit ovat terveydenhuollon ammattilaisia. Yhdistyksen tarjoamat täydennyskoulutukset antavat fysioterapia-alan osaajille monipuoliset mahdollisuudet työssä kehittymiseen ja erikoistumiseen.
Useat ihmiset yhdistävät kätensä päällekkäin keskelle kuvaa yhtenäisyyden merkiksi.

Tällä sivulla

Järjestämme täydennyskoulutuksia, joissa kädentaitoa vaativan ammatin hoitotekniikat opetetaan pienissä ryhmissä kädestä pitäen. Muokkaamme koulutusmateriaalit näkövammaisille sopivaan muotoon, jolloin ne ovat jokaisen opiskelijan saavutettavissa. Kokemusten jakaminen kollegojen kanssa antaa ideoita ja tukea työhön.

Jäsenlehdissä, sähköisessä viestinnässä ja sosiaalisessa mediassa kerromme ammattiin, terveyteen ja hyvinvointiin liittyvistä asioista, yhdistyksen tapahtumista ja jäsenistä.

Jäsenlehti Synapsi ilmestyy neljä kertaa vuodessa painettuna lehtenä, pistelehtenä, luetuksessa ja luetus-kuuntelussa.

Myös Äänilehti Fanikas ilmestyy neljä kertaa vuodessa luetuksessa ja luetus-kuuntelussa. Fanikkaaseen on kerätty fysioterapia-alaan, terveyteen ja hyvinvointiin läheisesti liittyviä artikkeleja muista julkaisuista.

Vuosittainen yrittäjän velvoite, tulojen ja menojen selvittäminen, hoituu yhdistyksen tarjoaman kirjanpitopalvelun avulla stressittömään hintaan.

Varsinainen jäsen

Yhdistyksen varsinainen jäsen on näkövammainen terveydenhuollon ammattiin valmistunut henkilö, joka on rekisteröity sosiaali- ja terveydenhuollon ammattihenkilöiden keskusrekisteriin Terhikkiin- Ulkoinen linkki.

Terveydenhuoltoalan opiskelija

Näkövammainen terveydenhuoltoalan opiskelija, toivotamme sinut tervetulleeksi yhdistyksen opiskelijajäseneksi. Kun ammattiin valmistuminen on rekisteröity terveydenhuollon ammattilaisten rekisteriin, voit hakea varsinaista jäsenyyttä. Opiskelijoille jäsenyytemme on maksuton. Opiskelijajäsen saa kaikki samat edut kuin varsinainen jäsen.

Kannatusjäsen

Kannatusjäseneksi voidaan hyväksyä jokainen yksityinen henkilö tai oikeuskelpoinen yhteisö, joka hyväksyy yhdistyksen tarkoituksen ja haluaa tukea yhdistystä.

Jäsenmaksut

Jäsenmaksujen suuruuden vahvistaa yhdistyksemme syyskokous aina seuraavaksi kalenterivuodeksi. Tällä hetkellä jäsenmaksu on 50 €/jäsen/kalenterivuosi ja  kannatusjäsenmaksu on 60 €/kannatusjäsen/kalenterivuosi.

Liity jäseneksi: 

Liittyminen on helppoa. Täytä alla oleva hakemus ja lähetä se osoitteeseen toimisto[at]fanry.fi. Voit lähettää kaavakkeen myös postitse osoitteeseen:
Fysioterapia-alan Näkövammaiset ry
Marjaniementie 74
00930 Helsinki

Jos tarvitset apua kaavakkeen täyttämiseen, ole meihin yhteydessä puhelimitse: p. 0400 339 021 / jäsenpalvelusihteeri Mari Laine.


Sivu päivitetty