Siirry pääsisältöön

Fy­sio­te­ra­pia-alan Nä­kö­vam­mai­set

Olemme näkövammaisten fy­sio­te­ra­pia-alan am­mat­ti­lais­ten yh­dis­tys. Jä­se­niäm­me ovat nä­kö­vam­mai­set ter­vey­den­huol­lon am­mat­ti­lai­set, ku­ten kou­lu­te­tut hie­ro­jat, kun­to­hoi­ta­jat, fy­sio­te­ra­peu­tit ja osteopaatit.
Naisasiakas makaa hoitopöydällä selinmakuulla. Mieshoitaja seisoo hänen vierellään. Asiakkaan vasen polvi on koukussa. Hoitaja palpoi alaraajaa molemmin käsin polven ylä- ja alapuolelta.
Asiakas makaa päinmakuulla hoitopöydällä ylävartalo paljaana. Mieshoitaja käsittelee asiakkaan yläselän aluetta vasemmalla käsivarrellaan ja kyynärpäällään.
Jäsenyrittäjämme

Koulutetut hierojat, kuntohoitajat ja fysioterapeutit ovat laillistettuja terveydenhuollon ammattilaisia. Jäsenyrittäjämme toimivat 20 eri paikkakunnalla ympäri Suomen. Täältä löydät jäsenyrittäjiemme yhteystiedot.

Asiakas istuu plintillä, kuva on kohdentunut hänen vasempaan alaraajaansa. Nilkan alueelle on asetettu turkoosia ja vaaleanpunaista kinestioteippiä. Hoitaja asettelee juuri vasemmalla kädellään teippiä paikoilleen.
Kinesioteippauksen koulutus

Järjestämme toukokuussa koulutuksen kinesioteippauksesta. Kouluttajana on kinesioteippauksen konkari, fysioterapeutti Ahto "Atte" Kärnä.

Katri istuu hoitopöydän reunalla ja hymyilee kohti kameraa.
Jäsenpalvelusihteeriksi Katri Suomalainen

Jäsenpalvelusihteerin sijaisuuteen on valittu Katri Suomalainen. Katri ottaa vetovastuun jäsenpalvelusta 17. toukokuuta, kun Mari Laine jää perhevapaalle.