Fy­sio­te­ra­pia-alan Nä­kö­vam­mai­set

Olemme näkövammaisten fy­sio­te­ra­pia-alan am­mat­ti­lais­ten yh­dis­tys. Jä­se­niäm­me ovat nä­kö­vam­mai­set ter­vey­den­huol­lon am­mat­ti­lai­set, ku­ten kou­lu­te­tut hie­ro­jat, kun­to­hoi­ta­jat ja fy­sio­te­ra­peu­tit.
Asiakas makaa päinmakuulla hoitopäydällä, ja terapeutilla on tukeva ote asiakkaan molemmista pohkeista.
Miesasiakas makaa oikealla kyljellään ylävartalo paljaana. Kouluttaja Niclas Granfelt näyttää, miten hartiarenkaan aluetta käsitellään asiakkaan vasemman yläraajan avulla.
Koulutukset

FAN ei järjestä lähikoulutuksia tai -tapahtumia tammi-helmikuussa koronan ja koronarajoitusten vuoksi. Tiedotamme myöhemmin alkuvuodesta tulevien koulutusten tilanteesta.

hierotaan asiakkaan selkää
Asiakkaana meillä

Näkövammaisuus vaikuttaa hierojan, kuntohoitajan ja fysioterapeutin työssä lähinnä asiakkaan havainnointiin ja tutkimiseen. Koska hoitaja ei välttämättä voi havainnoida esimerkiksi asiakkaan ryhtiä tai liikkumista silmämääräisesti, tutkiminen ja hoito painottuvat käsillä tekemiseen.

Fanin logo, keltainen risti sinisessä ympyrässä, keskellä teksti FAN
Jäsenyrittäjämme

Koulutetut hierojat, kuntohoitajat ja fysioterapeutit ovat laillistettuja terveydenhuollon ammattilaisia. Jäsenyrittäjämme toimivat 20 eri paikkakunnalla ympäri Suomen. Täältä löydät jäsenyrittäjiemme yhteystiedot.