Siirry pääsisältöön

Kou­lu­tuk­set

Järjestämme manuaalisen terapian koulutuksia sekä fysioterapia-alaan, terveyteen ja hyvinvointiin liittyviä koulutuksia. Kaikissa koulutuksissa otamme huomioon näkövamman tuomat haasteet.
Ihminen tekee seisaallaan varvistusharjoitetta niin, että footbic-pallo on tuettu kantapäillä jalkojen väliin.
Tulevat tapahtumamme

Järjestämme vuonna 2024 maaliskuussa purentalihaskoulutuksen ja toukokuussa koulutuksen faskiakäisttelystä ja faskiaharjoittelusta. Kouluttautumaan ovat tervetulleita myös näkevät fysioterapeutit, hierojat ja osteopaatit, mikäli tilaa jää!

Fanilaisia koulutuksissa 2023

Vuoden ensimmäinen koulutus järjestettiin teemalla hengitys osana omaa ja asiakkaan hyvinvointia.

Fanilaisia koulutuksissa 2022

Koronatilanteen hellittäessä pääsimme järjestämään huhtikuun alussa koulutuksen niska-hartiaseudun tutkimisesta ja erotusdiagnostiikasta, toukokuussa kinesioteippauksesta ja syksyllä järjestimme ensiapukoulutuksen sekä koulutuksen neuraalikudoksen oireiden tutkimisesta ja hoidosta.

Fanilaisia koulutuksissa 2021

Koulutussuunnitelmia jouduttiin muuttamaan useaan otteeseen koronaviruksen vuoksi. Pystyimme järjestämään vuoden aikana vain yhden manuaalisen lähikoulutuksen.

Fanilaisia koulutuksissa 2020

Koronavirusepidemian vuoksi useita koulutuksia jouduttiin siirtämään. Järjestetyissä koulutuksissa huomioitiin koronaviruksen aiheuttamat poikkeustoimenpiteet ja varotoimet.

Fanilaisia koulutuksissa 2019

Vuoden 2019 aikana koulutusten aiheena olivat muun muassa purentalihasten manuaalinen terapia ja viskeran hoito. Yrittäjäkoulutuksissa saimme oppia myös hinnoitteluun ja tuotteistamiseen.

Fanilaisia koulutuksissa 2018

Perehdyimme vuonna 2018 koulutuksissa muun muassa FMT Blades -menetelmään, sisäelinten heijastekipuun ja spiraalistabilaatioon.