Siirry pääsisältöön

Luen­to­päi­vä psyyk­ki­ses­tä hy­vin­voin­nis­ta

Kevään luentopäivän tavoitteena oli lisätä luottamusta siihen, että jokainen voi itse vaikuttaa omaan hyvinvointiinsa myös korona-ajan keskellä. Päivä koostui mindfulness-harjoituksista ja naurujoogasta.
Tietokoneen näytöllä lukee teksti "läsnäoloharjoitus". Näytön alalaidassa näkyy, että käynnissä on Teams-tapahtuma.

Kevään 2021 luentopäivän aiheenamme oli psyykkinen hyvinvointi ja jaksaminen korona-aikana. Kouluttajina olivat Ritva Liisanantti, Stina Akola ja Satu Oksanen. Koronaviruksen aiheuttamien kokoontumisrajoitusten vuoksi luentopäivä järjestettiin kokonaan etänä Teamsin välityksellä, mikä oli ainutlaatuinen kokemus myös kouluttajille.

Inspiral Coaching -valmennusyrityksen inspiroijat Ritva Liisanantti ja Stina Akola vetivät yhdessä Johda omaa hyvinvointiasi! -valmennuksen, joka koostui mindfulness-harjoituksista, innostavasta ja mielenkiintoisesta teoriasta sekä vaikuttavista valmennusharjoituksista. Sekä mindfulness- että valmennusharjoitukset olivat yksilöharjoituksia. Jokainen sai pysähtyä hetkeksi oman itsensä äärelle. Valmennuksen tavoitteena on lisätä luottamusta siihen, että voi itse vaikuttaa omaan hyvinvointiinsa myös korona-ajan keskellä.

Luentopäivän toisessa osiossa päästettiin nauru valloilleen, kun Satu Oksanen veti osallistujille naurujoogaa. Nauru on luonnollinen voimavaramme, ja naurujoogan avulla voi lisätä hyvinvointiaan hauskalla tavalla. Naurujoogassa siis naurettiin, ja paljon!

Satu veti osallistujille naurujoogaharjoitteita kokeneella otteella. Sadun nauru oli niin mukaansatempaavaa, että siihen oli lähes mahdotonta olla yhtymättä!

Koulutukseen osallistui yhteensä 12 jäsentä.

Yhteistyössä: Opintokeskus Sivis

 

Koulutus toteutetaan Opintokeskus Siviksen tuella.