Ke­vät­kokous ja luen­to­päi­vä

Kokoonnumme luentopäivään ja kevätkokoukseen Helsinkiin perjantaina 16.4.2021. Luentopäivän aiheena on psyykkinen jaksaminen koronaepidemian aikana.

Aika

Paikka

Iiris-keskus, Marjaniementie 74, 00930 Helsinki

Luentopäivän aiheena on psyykkinen hyvinvointi korona-aikana. Kouluttajina ovat Ritva Liisanantti ja Satu Oksanen.

Kouluttajat: Ritva Liisanantti on sertifioitu GLP-Coach, Mindfulness-ohjaajien kouluttaja, työhyvinvointivalmentaja ja positiivisen psykologian ohjaaja. Ritva vetää FANilaisille Johda omaa hyvinvointiasi! -valmennuksen, joka koostuu mindfulness-harjoituksista sekä innostavasta ja mielenkiintoisesta teoriasta sekä vaikuttavista valmennusharjoituksista. Luento ja käytännön harjoitteet kestävät 3 tuntia. Sekä mindfulness- että valmennusharjoitukset ovat yksilöharjoituksia. Jokainen saa pysähtyä hetkeksi oman itsensä äärelle. Valmennuksen tavoitteena on lisätä luottamusta siihen, että voi itse vaikuttaa omaan hyvinvointiinsa myös muutoksen ja kiireen keskellä.

Satu Oksanen on koulutettu hieroja ja naurujoogaohjaaja. Satu pitää FANilaisille 1,5 tunnin naurujoogasession. Satu kertoo aluksi naurujoogan historiasta ja naurun vaikutuksista, minkä jälkeen tehdään naurujoogaharjoitteita. Lopussa on lisäksi vapaanauruosuus. Nauru on luonnollinen voimavaramme. Naurujoogassa siis nauretaan, ja paljon! Naurujoogan avulla voi lisätä hyvinvointiaan hauskalla tavalla.

Paikka: Iiris-keskus, Marjaniementie 74, 00930 Helsinki

Aika: 16.4.2021 n. klo 10–16. Kellonaikaa tarkennetaan lähempänä ajankohtaa.

Hinta ja ilmoittautuminen: Luentopäivän hinta ilmoitetaan maaliskuun puolella. Tällöin avautuu myös luentopäivään ilmoittautuminen.

Etäosallistuminen: Luentopäivään tulee mahdollisuus osallistua myös etänä.

Koronapandemia: Noudatamme koulutuksessa senhetkisiä koronavarotoimenpiteitä ja -ohjeistuksia. Pidätämme oikeuden rajoittaa esimerkiksi paikan päällä osallistuvien määrää mahdollisten kokoontumisrajoitusten mukaisesti. Koronatilanteen niin vaatiessa luentopäivä on mahdollista järjestää pelkästään etätapahtumana.

Yhteistyössä: Opintokeskus Sivis

Koulutus toteutetaan Opintokeskus Siviksen tuella.

Sivu päivitetty