Siirry pääsisältöön

Mo­bi­li­soin­ti­tek­nii­kat koulutus 12.-13.10.2024!

Tule kertaamaan tai kerryttämään työkalupakkisi sisältöä! Tarjolla on jälleen kerran monipuolista sisältöä kehon eri kiputilojen hoitoon.
Henkilö makaa vatsamakuulla selkä paljaana. Hierojan kädet on lapaluiden kohdalla rangan molemmin puolin.

Aika

Paikka

Iiris-keskus, Marjaniementie 74, 00930 Helsinki

Kouluttajana toimii jo tutuksi tullut osteopaatti Nora Seppä, jonka selkeä, jämäkkä ja käytännönläheinen opastus sai viime kerralla paljon kiitosta. 

Mobilisointitekniikat- kurssilla opitaan monipuolisesti mobilisoivia tekniikoita ylä- ja alaraajojen alueelle sekä lantion ja. yläaukeaman alueille, joita on helppo yhdistää muuhun manuaaliseen käsittelyyn. Tämä tuo hoitoon lisää vaikuttavuutta. Oppija saa reilusti lisää työkaluja hoitaa asiakkaiden akuutteja kiputiloja sekä krooniseksi muuttuneita tilanteita. Hoito kantaa kauemmas ja vaikeiden asiakastapausten hoito helpottuu.

Koulutuksen sisältö:

  • vahvistetaan ajatusta ja ymmärrystä kehon kokonaisvaltaisuudesta
  • opitaan ja kerrataan tyypillisimpiä diagnooseja ja oirekuvia, joita raajoissa esiintyy
  • opitaan pehmeitä ylä- ja alaraajaan kohdistuvia mobilisoivia tekniikoita, joilla voidaan pureutua erilaisiin oirekuviin
  • opitaan hyödyntämään MET-tekniikoita lantionalueen liikerajoitusten helpottamiseksi
  • käsitellään kehoa monipuolisesti eri alueilta, hyödyntäen vipuvarsitekniikoita, faskiaalisia tekniikoita sekä inhibitio-tekniikoita

Kouluttaja: osteopaatti Nora Seppä.

Koulutettavasta teemasta Nora sanoo näin:

”Oppiminen kurssilla tapahtuu vahvasti käytäntöpainotteisesti. Sen tueksi tarkastellaan myös anatomiaa sekä fysiologisia järjestelmiä, erityisesti hengityksen roolia, sekä niiden välisiä yhteyksiä ja vahvistetaan ymmärrystä kehon kokonaisvaltaisuudesta. Kurssilla käydään läpi asiakkaidemme yleisimpiin oirekuviin soveltuvia tekniikoita (mm. rotator cuff, TOS, rannekanavaoireyhtymä, plantaarifaskiitti, lihasaitiosyndrooma), mutta korostetaan myös ”resepti-vapaata”, kokonaisvaltaista hoitamista, jossa tekniikoita käytetään tarpeen mukaan, hyvinkin erilaisissa tilanteissa.

Kurssiin kuuluu materiaali, jossa osa opetettavista tekniikoista on valmiiksi kuvattu ja osa tekniikoista kuvataan kurssitilanteessa teille tallenteeksi. Niihin tulen lisäämään vielä kuvia selventävät tekstit, jotta ne eivät jää epäselviksi. Kurssilla saa myös kuvata/äänittää, jotta jokainen saa opin talteen itselleen parhaalla mahdollisella tavalla.”

Aika: 12.-13.10.2024, la klo 10–17, su klo 9–15

Paikka: Iiris-keskus, Aktivo Fysio Iiris (2 krs.), Marjaniementie 74, 00930 Helsinki

Osallistujamäärä: 8–12 osallistujaa

Hinta: 200 € / yhdistyksen jäsen tai kannatusjäsen, 250 € / muut, jos tilaa jää. Early Bird hinta Fan ry:n jäsenille 170 €, kun ilmoittautuminen ennen 31.8.2024

Ilmoittautumiset: viimeistään 15.9.2023 jäsenpalvelusihteeri Taina Alastalolle, taina.alastalo@fanry.fi tai puh. 0400 339 021.

Peruutusehto: Jos osallistuminen perutaan 14–0 päivää ennen koulutusta tai sitä ei peruta lainkaan, peritään koko kurssimaksu. Maksua ei peritä, mikäli on esittää lääkärintodistus sairastumisesta tai tilalle saadaan toinen osallistuja.

Matkakustannukset: Koulutukseen osallistuville jäsenille korvataan matkakustannuksista 20 € ylittävä osa, enintään 50 € / vuosi, alkuperäisiä matkustusasiakirjoja vastaan, kun matka on tehty julkisilla kulkuneuvoilla edullisinta matkustustapaa käyttäen.

Yhteistyössä: Opintokeskus Sivis